PRODUK SALE PANAS

  • Stainless Steel Wire(Mesh Weaving)

    Kawat Baja Tahan Karat (Tenun Mesh)

    Kawat baja tahan karat nduweni kemuluran sing apik, kekuatan tarik dhuwur lan suwene digunakake, fleksibilitas dhuwur, resistensi abrasi lan resistensi korosi, diameter seragam, permukaan sing alus, warna sing cerah, dll Kawat Baja Tahan Karat (Tenun Mesh) Parameter: Diameter kawat: φ0.10-φ4.00 mm Bahan kelas: 304, 304L, 316, 316L, 201, 202, 301, 302, lsp. Standar: ASTM, GB, DIN, JIS Kekuwatan tarik: 600N / mm2-800N / mm2 Aplikasi: 70% kawat anil hidrogen Yuze Stainless Steel biasane digunakake ing ...

  • Stainless Steel Wire(Flexible Hose Media)

    Kawat Baja Tahan Karat (Media Selang Fleksibel)

    Fitur: Kawat baja tahan karat nduweni kemuluran sing apik, kekuatan tarik dhuwur lan suwene digunakake, fleksibilitas dhuwur, resistensi abrasi lan resistansi korosi, diameter seragam, permukaan sing alus, warna sing cerah, dll. Parameter kawat stainless steel: Dhiameter kawat: φ0.10-φ4.00 mm Bahan kelas: 304, 304L, 316, 316L, 201, 202, 301, 302, lsp. Standar: ASTM, GB, DIN, Kekuatan tarik JIS: 600N / mm2-800N / mm2 Kawat waja stainless Aplikasi: Kawat anil hidrogen hidrogen Yuze digunakake ...

  • Stainless Steel Wire Mesh

    Mesh Kawat Baja Tahan Karat

    Bolong kawat stainless steel wis akeh digunakake ing bahan kimia, petrokimia lan oilexplorasi, transportasi, industri nuklir, energi, tekstil, aerospace, elektronik, kertas farmasi panganan lan sektor industri liyane, ing wilayah tartamtu utawa uga ora bakal dadi bahan logam sing bisa diganti. Kajaba iku, baja sub-bolong sta-nless lan hiasan lan gampang diresiki lan sifat anti-bakteri, ing sektor kon-sumer wis akeh digunakake, kayata konstruksi lan dekorasi, kitc ...

  • Stainless Steel Square Woven Mesh

    Stainless Steel Square Woven Mesh

    Stainless Steel Square Woven Mesh utamane kalebu Plain / Twill Weave Mesh; antara 1mesh nganti 635mesh; "Bolt Tensile" Bolting Cloth; Crimped Mesh lan Welded Mesh. Biasane Plain / Twill Weave Mesh lan "Bolt Tensile" Kain Bolting biasane kanggo aplikasi industri. Kabeh kontrol kualitas bolong Square adhedhasar ASTM E 2016-15 Standar lan bahan baku adhedhasar standar ASTM A580-14. Bahan baku Kelas: 304, 304L, 316, 316L, 430, lsp. Umum digunakake ing macem-macem aplikasi: · Ukuran ...

  • Stainless Steel Dutch Wire Mesh

    Steel Wire Dutch Wire Mesh

    Yuze ngasilake kain kawat khusus kanggo nyukupi kebutuhan filtrasi klien. Bolong filter anyaman Walanda nyedhiyakake kapabilitas filtrasi sing unggul kanggo macem-macem aplikasi, kalebu tekanan, bahan bakar lan filter cair kanggo industri perawatan aerospace, petrokimia, farmasi, pertambangan lan limbah. Baja tahan karat tahan panas, asam, korosi lan ageman. Amarga ciri kasebut, bolong stainless steel digunakake ing pertambangan, kimia, panganan, minyak bumi, obat, lsp., ...

  • Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh

    Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh

    Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh nyedhiyakake bukaan persegi panjang. Desain unik bolong iki bisa mbantu ningkatake sifat got lan aliran. Bolong iki uga nduweni permukaan sing alus ing sisih siji, sing akeh digunakake ing filtrasi industri kimia minyak bumi, ing bentuk pita filter lan elemen filter. Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh Fitur 1. Nawakake bukaan persegi dowo 2. Fitur saluran pembuangan lan aliran sing luwih apik 3. Nawakake permukaan sing lancar supaya gampang ...

  • Stainless Steel Crimped Weave Mesh

    Weave Weshve Weave Crimped Steel

    Stainless Steel Crimped Wire Mesh digawe kanthi macem-macem bahan liwat mesin bolong crimping, jinis produk kawat universal kanthi bukaan persegi utawa persegi panjang. Wire Mesh Crimped Steel bisa uga dikenal kanthi bolong krim wesi, bolong crimped stainless steel, bolong krim wesi ireng miturut macem-macem bahan. Yuze utamane nawakake Bahan Baja Wire Mesh Kawat Stainless Steel: 302,304,304L, 316,316L Fitur: Struktur tenan lan gaya Crimped awet: Stainless Steel Crimped ...

  • Stainless Steel Welded Wire Mesh

    Steel Welded Wire Mesh

    Stainless Steel Welded Wire Mesh diprodhuksi kanthi las platoon. Steel wire Welded wire meld dilas nganggo kawat baja karbon rendah sing berkualitas lan banjur dipasif plastik lan dilapisi plating adhem, plating panas lan lapisan PVC. Steel wire Welded Welded digawe saka kabel stainless steel kanthi kualitas dhuwur. Iki minangka bukti asam, tahan alkali, las las, apik lan akeh digunakake. Rincian Kawat Dilas Baja Tahan Karat: Karat Kawat Las Gandheng Karat stainless steel: ciri ...

Babagan Kita

  • aboutimg

Katrangan ringkes :

YUZE WIRE MESH CO., LTD minangka produsen kawat stainless steel & wire mesh profesional ing Anping, China wiwit taun 1986. Nilai output taunan luwih saka 40 yuta USD; 80% produk diekspor menyang 30 negara lan wilayah.

Kita duwe 3 pabrik lan 1 kantor cabang; kanthi gunggunge 200 karyawan: Siji pabrik Rod Wire Stainless; Siji pabrik Gambar Wire Steel; Siji pabrik Tenun Mesh; Siji kantor Cabang ing Shijiazhuang.

  • certificate (3)
  • certificate (2)
  • certificate (4)
  • certificate (5)
  • certificate (1)
  • Kontrol kualitas

    Yuze nggayuh sistem mutu ISO: GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015 sing dadi dhasar utama kegiatan pengadaan, proses manufaktur lan pengendalian mutu.
  • Staff profesional

    Yuze duwe telung pabrik lan siji kantor cabang, kanthi total 200 staf
  • Pengalaman bertahun-tahun

    Operasi pabrik Yuze diwiwiti wiwit taun 1986 lan bisnis ekspor diwiwiti wiwit taun 2005
  • Pelanggan

    Yuze entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan domestik, kita njamin nyedhiyakake layanan lan produk sing kompetitif kanggo mitra bisnis.

ACARA & TUNJUK TRADE

  • Lingkungan Panyimpenan Mesh Baja Penting

    Bolong baja tahan karat yaiku salah sawijining kawat baja tahan korosi, sing ora bebas karat, lan kinerja korosi ing media kimia ora stabil banget. Ketahanan korosi bolong kawat stainless steel kena pengaruh unsur-unsur kimia kayata nikel, kromium, pul ...

  • Sugeng rawuh panjenengan sedaya dateng Yuze

    Nalika aku mriksa foto kunjungan pelanggan, aku kelingan pelanggan Korea lan Australia ngunjungi toko kerja kita lan ngrembug ing ruang rapat. Minangka kenangan apik yen kabeh pengunjung lan personel relatif perusahaan melu ngrembug lan bakal proyek apik kanggo ngerti ...

  • Pameran Turki

    Iki minangka cara promosi sing apik nalika pelanggan ndeleng kita ing sawetara pameran, utamane sawetara pameran profesional, sing sedulur karo aplikasi produk lan produk. Kita wis melu pameran 4 ing 2 taun kepungkur. Departemen sales duwe pangerten sing jero banget ...